Societat

societat

Indemnització de 3.000 euros a una alumna que volia classes en castellà

El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit un recurs de la Generalitat en què es negava a indemnitzar una alumna per no haver-li fet classes en castellà. El Suprem al·lega que la quantitat en qüestió, 3.000 euros, que són els que el govern ha de pagar per indemnitzar l'alumna, és massa baixa per ser de la seva competència. Així, s'haurà de complir la sentència del 2013 que va reconèixer el dret de la nena de rebre en castellà les classes d'educació infantil. Com que no és possible anar enrere en el temps, és a dir, les classes es van donar en català, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va decretar una compensació de 3.000 euros a la família.

La llei de jurisdicció contenciosa administrativa deixa fora el recurs de cassació davant del Suprem per assumptes inferiors a 600.000 euros, llevat que estiguin en joc drets fonamentals, recorda l'alt tribunal. Així, la sentència del TSJC és ferma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia