Els Serveis Socials de Cardedeu es traslladen a Can Borràs

Els Serveis Socials municipals de Cardedeu estan ubicats des d'aquesta setmana a les noves instal·lacions de Can Borràs. L'equipament, de 432 m², soluciona els problemes d'espai de les anteriors instal·lacions, de 80 m², i en conseqüència, suposa una millora en la qualitat del servei, tant pel que fa al dia a dia de les professionals dels Serveis Socials com en l'atenció als usuaris. En aquest sentit, les noves instal·lacions permetran reduir el temps d'espera per atendre visites de ciutadans. L'edifici disposa de diversos despatxos, tres sales de visita, una sala polivalent per tallers i activitats pròpies del servei, una sala per al servei de bugaderia i ajuda tècnica, dutxes per als usuaris, arxiu, magatzem i lavabos.

L'edifici de Can Borràs acull tot l'equip bàsic d'atenció social primària, format per tres treballadores socials, dues educadores socials, i una treballadora familiar, a més dels plans d'ocupació d'agent d'acollida i agent d'igualtat. També és la seu dels professionals d'altres administracions que presten serveis relacionats, com l'assessoria jurídica per a dones, suport a la dependència o de justícia juvenil, entre d'altres. I en breu també s'incorporarà la figura de coordinador/a de Serveis socials.

Amb el trasllat de les dependències de la Policia Local a principis de l'any vinent, l'antiga fàbrica tèxtil Can Borràs es convertirà en un gran complex de serveis a les persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Llargues cues per votar a la consulta popular sobre el futur del camp de golf

Matadepera
societat

L'Aeroport de Girona supera els 750.000 passatgers al primer semestre

vilobí d’onyar
societat

Noves troballes en el curs internacional d’arqueologia de la Ciutadella

roses
societat

Bagà crea dues rutes per conèixer els 6 búnquers de Coll de Pal

Bagà
salut

L’Hospital Santa Caterina reforma l’àrea d’esterilització

girona

Nissan revoluciona Fornells de la Selva amb les noves instal·lacions de Camps Motor

L’hort medieval del monestir de Pedralbes

La Universitat de Girona incrementa les dobles titulacions en l’oferta acadèmica del curs vinent

Inauguren el nou centre cívic el Molí que donarà servei a més de 2.700 persones

LLORET DE MAR