Societat

Els estudiants de segon de Batxillerat tenen fins al 29 de febrer per fer la prematrícula de la selectivitat

Les sol·licituds s'han de presentar a través d'Accesnet

Els estudiants que actualment cursen segon de Batxillerat en un centre de secundària de Catalunya que vulguin accedir a la universitat ja poden realitzar la prematrícula a les proves d'accés a la universitat (PAU) corresponents a la convocatòria de juny del 2016. Les sol·licituds s'han de formalitzar a través del portal Accesnet fins al dia 29 de febrer.

En el document de la prematrícula els estudiants hauran de triar les matèries de les que es volen examinar: llengua estrangera (alemany, anglès, francès o italià), la matèria comuna (història o història de la filosofia) i fins a quatre matèries de modalitat.

Una vegada formalitzada la sol·licitud, els alumnes hauran de fer la matrícula definitiva i el pagament de les taxes entre el 20 de maig i el 2 de juny.

Les proves corresponents a la convocatòria de juny de 2016 es realitzaran els dies 14, 15 i 16 d'aquell mes i els resultats es podran consultar al mateix portal d'internet el 29 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia