Societat

Detenen un home per disparar projectils contra agents dels Mossos a Sant Adrià de Besòs

El sospitós va efectuar un tret amb una arma d'aire comprimit o similar des d'un pis proper al lloc on es duia a terme una actuació policial

L'individu té nombrosos antecedents policials i cinc ordres de detenció

Un home ha estat detingut aquest dissabte a Sant Adrià de Besòs per haver presumptament disparat projectils contra agents dels Mossos d'Esquadra durant una actuació policial a la mateixa localitat. Al sospitós l'acusen d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat, un contra la salut pública i un altre de desordres públics.

Els fets es remunten al passat 10 de febrer, quan agents de la policia catalana estaven identificant un conductor a Sant Adrià. Mentre feien la seva tasca, algú va disparar un tret des d'un bloc de pisos proper amb una arma d'aire comprimit o similar. El projectil va impactar a pocs metres dels agents.

La investigació duta a terme per la Unitat d'Investigació de la comissaria de Badalona va permetre identificar un dels possibles domicilis des d'on s'hauria disparat contra els agents.

Finalment, aquest matí els Mossos han dut una entrada i perquisició al domicili del sospitós amb l'objectiu de recollir indicis sobre l'incident. Durant l'actuació policial s'ha detingut el presumpte autor de l'atac, s'ha comissat diferents armes blanques i també 24 peces de haixix.

El detingut, un jove de 24 anys, nacionalitat espanyola veí de Sant Adrià del Besòs, té nombrosos antecedents policials i acumulava cinc ordres de detenció. L'individu passarà properament a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 1 de Badalona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia