Societat

Augmenta un 50% l'ús del taxi a demanda d'Alella en un any

El 2015 es va incrementar un 50% el servei de taxi a demanda, a Alella, que va néixer el 2010. Aquell any el van utilitzar 22 usuaris, que van fer 190 trajectes, enfront de les 143 persones habituals i els 3.468 viatges que es van registrar el 2015. Aquest servei serveix per transportar els majors de 65 anys o persones amb diversitat funcional, física o sensorial a llocs del seu interès, com ara les parades de bus, el centre mèdic o la plaça de l'Ajuntament; les destinacions més demanades.

El 2013, Alella va ampliar el servei a totes les persones empadronades al municipi, que el poden utilitzar sis cops l'any. La regidora de Mobilitat, Ana Fernández, explica que els viatges costen sis euros; quatre els subvenciona l'Ajuntament i els altres dos els paga l'usuari. La regidora detalla que el consistori té un pressupost de 12.000 euros anuals per aquest servei, però “no importa anar-lo incrementant si la demanda puja”. Amb vista al 2017, es vo-len implementar “millores, com ara més serveis o destinacions”, diu Fernández. Segons el consistori, Alella és pionera en fer ús d'aquest servei, que també s'ofereix a Pineda i Sant Cebrià de Vallalta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia