Alaquàs presenta les Falleres Majors

Marta Morcillo i Amanda Valero van ser exaltades en un acte a què van acudir totes les comissions falleres de la ciutat

L'Auditori Nou va ser l'escenari triat per a la presentació de les Falleres Majors d'Alaquàs 2010. Marta Morcillo Torralba i Amanda Valero Sancho. Les màximes representants per al 2010, van ser presentades públicament a tota la societat fallera en un acte original i modern a què van acudir centenars de fallers i falleres en representació de les 11 comissions de la ciutat. Abans de l'acte, es va realitzar una recepció oficial a l'Ajuntament d'Alaquàs on l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, com a Presidenta Nata de Junta Local Fallera, va donar la benvinguda a les Falleres Majors d'Alaquàs així com a totes les comissions assistents a l'esdeveniment.

L'acte de presentació, va començar amb la desfilada de les components de les Corts d'Honor de Junta Local Fallera, formades enguany per les xiquetes Mirian Medina, Carmen García, Yasmina Gascón i Candela Palomero i les joves Loli Teba i Mª José Nadales. A continuació van fer entrada Marta Morcillo i Amanda Valero, acompanyades de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, la regidora de Festes, Isabel Mondéjar i els vicepresidents de Junta Local Fallera, Carlos García i Vicente Teba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.