Societat

Un jove mor atropellat pel tren a Vila-seca

Perseguia els seus dos gossos, que s'havien escapat a la zona de les vies

Un jove d'entre 19 i 20 anys i els seus dos gossos van morir ahir atropellats per un tren a l'estació de Vila-seca (Tarragonès).

Segons van informar els Mossos d'Esquadra els fets van passar poc després de dos quarts de dotze del migdia, quan els gossos es van escapar del seu propietari i van accedir a les vies. El seu amo, que els intentava atrapar, hauria caigut a la via i en aquell moment un tren de mercaderies els va atropellar a tots tres.

El jove, veí de Vila-seca, venia del carrer Galceran de Pinós, proper a l'estació, i va poder accedir a les vies, que no estan tancades, segons ha informat la policia catalana.

La víctima anava acompanyada d'un grup d'amics, que no van poder fer res per evitar l'accident mortal.

Com a conseqüència del sinistre, la circulació de trens de la línia de rodalies R15 entre Reus i Tarragona va quedar tallada unes hores i la direcció de Protecció Civil va activar el pla Ferrocat per atropellament ferroviari. També hi va haver afectacions a
la línia R14. El trànsit
de ferrocarrils es va restablir poc abans de les dues de la tarda, segons van explicar portaveus d'emergències.

A la zona de l'accident, s'hi van traslladar fins a sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, una dels Bombers i diferents efectius de la policia local de Vila-seca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.