Societat

Troben el veí de Cassà de la Selva de 85 anys desaparegut

L'home és localitzat en una zona de difícil accés per un grup que buscava espàrrecs

Estava conscient però una mica desorientat

El veí de Cassà de la Selva de 85 anys desaparegut des del passat dimecres ha estat localitzat en una zona de difícil accés a Quart, ha informat la Policia Local de Cassà. L'home estava conscient però una mica desorientat i amb ferides lleus.

Un grup de persones que buscaven espàrrecs per una zona boscosa de quart ha trobat Fèlix Delgado sota un pont de l'N-II, a la cruïlla amb la C-250, estirat a terra de bocaterrosa. Una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i l'ha traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt per fer-li un reconeixement.

L'home, que patia pèrdues de memòria, estava desaparegut des del 2 de març, quan va sortir de casa seva a les quatre de la tarda després de jugar una partida de dominó amb un amic. Va explicar al seu company que anava a comprar un bitllet per viatjar a un poble de Sòria on té vincles familiars. La seva dona va donar l'alerta en constatar que havien passat tres hores i el seu marit no havia tornat a casa. La família va distribuir cartells per tota la vila i aquest dissabte va rastrejar la zona de la Devesa de Girona i les ribes del Ter per intentar trobar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia