Societat

Detenen tres homes per robatoris en comerços de Barcelona i Badalona

Els detinguts actuaven amb violència i intimidació

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home al qual acusen d'una quinzena de robatoris amb violència i intimidació en comerços de Barcelona i dos més per atracaments comesos en establiments comercials de Badalona, el Masnou i Barcelona.

En un comunicat, la policia ha precisat que, en el primer cas, el detingut, de nacionalitat espanyola, té 39 anys i se li imputen vuit robatoris al districte de Nou Barris, sis a l'Eixample i un més a Horta-Guinardó comesos entre mitjans de gener i principis de març.

Els Mossos sostenen que el detingut ocultava la seva cara amb un casc de moto o amb jaquetes amb caputxa i aprofitava l'hora del tancament dels comerços per cometre el robatori.

En concret, aquesta persona intimidava els treballadors amb una arma blanca o simulant tenir una arma sota la roba per aconseguir els diners de la caixa registradora.

Aquesta persona va ser detinguda el passat 2 de març i, en el moment de la detenció, el lladre conduïa la moto que usava en els atracaments i portava un ganivet de cuina amagat a la jaqueta.

Respecte al segon cas, els dos detinguts, també de nacionalitat espanyola, tenen 29 anys i se'ls imputen cinc atracaments a establiments comercials de Badalona, el Masnou i Barcelona.

Igual que en el cas anterior, aquests homes entraven als comerços amb la cara tapada i armats amb ganivets i utilitzaven una maça per trencar els aparadors de les botigues, i després fugien en cotxes prèviament robats.

Els presumptes lladres, que tenien 23 i 12 antecedents, respectivament, van ser detinguts el passat 4 de març, després d'haver robat en una botiga de productes de cosmètica i drogueria



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia