Societat

De la matança del porc, la Cellera en fa una festa

És temps de matança i a la Cellera de Ter fa 43 anys que d'aquesta tradició fan una festa. Això i que fes bon temps van fer que 3.000 persones passessin per la fira. Entre les moltes activitats celebrades, el dinar popular amb menú tradicional va saldar-se amb un complet, venent-se fins a 1.200 tiquets.

Del programa d'actes i activitats destaquen els tastets de menjars relacionats amb el porc, que es consolida com un dels més participatius. També ho va ser l'espai d'art a l'hotel d'entitats, una iniciativa nova que va tenir molt bona acollida amb la mostra de les obres de diversos artistes del poble (fotògrafs, pintors, escultors, talles de fusta). També els visitants van poder veure la mostra 80 anys de les brigades tnternacionals, a partir de material provinent de l'Arxiu Comarcal de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.