Societat

Un jutjat investiga la mort d'un home a Cunit després de ser detingut pels Mossos 

El jutjat està a l'espera de rebre el resultat de l'autòpsia per avançar en la instrucció

El jutjat d'instrucció 2 d'El Vendrell (Tarragona) ha obert diligències per la mort d'un home que va morir aquest dilluns mentre era detingut pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cunit.

La mateixa tarda de dilluns aquest jutjat, en funcions de guàrdia, va prendre declaració a un familiar de la víctima en qualitat de perjudicat, ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat. El jutjat està ara en espera de rebre el resultat de l'autòpsia per continuar amb la instrucció.

L'home, de 39 anys i amb una cinquantena d'antecedents, va morir després d'entrar en parada cardiorespiratòria i, segons els Mossos, va oposar resistència als agents que intentaven detenir-lo. Segons la policia, l'home es va mostrar a cada moment molt alterat i agressiu i va ser en el transcurs de la detenció quan l'home va patir una parada cardiorespiratòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia