Societat

La boira s'estén al litoral i prelitoral català

Els núvols baixos han deixat imatges espectaculars, que han omplert les xarxes socials

La boira oblida a desviar vols de l'aeroport del Prat cap a Girona, Reus i València

La boira que ha entrat pel mar aquest dimecres al matí i que s'ha estès pel litoral i prelitoral català ha deixat fotografies impressionants que han inundat les xarxes socials.

Alfonso Puertas, de l'Observatori Fabra de Barcelona, ha captat la boira entrant a Barcelona pel mar a les 10h i ho ha explicat en un tuit :“impressionant paret d'estratus baixos”.

Una altra imatge de la ciutat de Barcelona, des d'una altra perspectiva, la que ha captat des de Montjuïc Albert Vázquez i que també ha difós via Twitter: “Hotel W engolit per la #boira”.

També impressionen les imatges captades per TV3 i mostrades per la meteoròloga Gemma Puig al programa Els matins, en què es veu com arriba la boira a Barcelona.

També a Gavà, al costat de la platja, totalment absorbida per la boira, en una imatge captada per Xavi Cabo, també a Twitter.

També a l'Escala, una altra impressionant imatge publicada a Twitter per Quim Teixidor.

O aquesta altra de l'Aemet Catalunya des de la Vila Olímpica .

Problemes a l'aeroport del Prat

La boira ha provocat problemes a l'aeroport del Prat, que ha hagut de desviar vuit vols als aeroports de Girona, Reus i València a causa de la boira densa, segons fonts d'Aena. Dels vols afectats, sis s'han desviat a l'aeroport de Girona, un a Reus i un altre a l'aeroport de València. Els vols desviats són d'arribada mentre que els vols de sortida operen amb normalitat, segons Aena. Aquests vols afectats tenien origen a diferents punts d'Europa i la majoria pertanyen a les companyies de Vueling i Easyjet. L'aeroport del Prat ha activat el sistema de baixa visibilitat arran de l'afectació de la boira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia