Societat

La Fira de Playmobil a Tàrrega, de rècord

La Fira de Playmobil de Tàrrega va aconseguir atraure quinze mil visitants a Tàrrega, el cap de setmana passat. La cinquena edició del saló va superar així la fira de l'any passat, que va reunir catorze mil visitants. Els organitzadors, l'associació Agrat i SomosClicks, valoren molt positivament l'experiència.

Enguany, l'organització també ha detectat un augment significatiu de públic vingut des de les comarques barcelonines i s'ha calculat que un 70% dels visitants eren de fora de Tàrrega. Els venedors han experimentat un increment de vendes i han remarcat l'assistència de públic molt especialitzat en aquestes joguines de Playmobil. Les vendes i exposicions s'han fet al Club Natació i ha tingut molt d'èxit un diorama creat per una família targarina que recreava la ciutat de Tàrrega i la fira de teatre al carrer. La fira de Playmobil ha inclòs activitats paral·leles, com ara el concurs Selfie-Click, en què han participat 89 persones. El concurs de comerços, organitzat per Foment Targarí, ha estat un èxit quant a figures amagades als aparadors i gent buscant-les. De rècord també ha estat la participació del concurs de diorames, amb setze propostes.

La fira té un vessant solidari, ja que un 10% del romanent de les entrades venudes es destinarà a un projecte de l'àrea de pediatria del CAP de Tàrrega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia