Societat

El moviment cristià Vida Creixent reuneix 300 persones a Banyoles

Representants dels col·lectius distribuïts per la diòcesi van fer la trobada anual, presidida pel bisbe

Banyoles va ser ahir la seu de la XXV Trobada Diocesana de Vida Creixent, un moviment cristià format per homes i dones jubilats. La cita, que té caràcter anual i serveix perquè els col·lectius de Vida Creixent distribuïts per la diòcesi entrin en contacte, va aplegar unes tres-centes persones. El bisbe, Francesc Pardo, va presidir la trobada. L'acte central va consistir en una assemblea a l'església de Santa Maria dels Turers. Hi van intervenir, entre altres, el president interdiocesà de Vida Creixent, Sergi Oliva, que va animar la gent a afrontar amb optimisme i esperança “uns temps difícils per a la religió”. “Nosaltres hem de ser alegres i positius”, va assenyalar.

Per la seva banda, el coordinador de Vida Creixent de la diòcesi de Girona, Pere Canaleta, va recordar que aquest moviment és un grup “humil, generós i esperançat”, en el qual tothom està convidat. En nom de la ciutat va parlar l'alcalde, Miquel Noguer.

Després de l'assemblea es va celebrar una missa i, seguidament, un dinar de germanor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia