Societat

Investiguen la retenció d'un nen d'una escola de Gavà en mans d'un home aliè al centre

Un desconegut va accedir a les instal·lacions en horari d'activitats extraescolars i va obligar l'infant a entrar dins d'una aula

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació arran de la denúncia de la família d'un nen de Primària d'una escola de Gavà (Baix Llobregat) que assegura haver estat retingut per un home. Els fets van passar al Col·legi Sagrada Família en horari d'activitats extraescolars. Segons ha confirmat el Departament d'Ensenyament, un home aliè al centre va accedir a l'escola i va fer entrar l'infant en una aula. Fonts properes al cas han confirmat que la policia investiga ara si la retenció podria derivar a un cas d'abusos sexuals. S'està pendent, però, d'informes mèdics i psicològics que determinaran si els fets van arribar a aquest extrem. De moment, els Mossos d'Esquadra no han detingut ningú relacionat amb aquest cas.

Arran de la denúncia, el Departament d'Ensenyament està analitzant com es poden millorar les mesures de control d'accés al Col·legi SAFA de Gavà per evitar l'entrada de persones alienes al centre. Per la seva part, la direcció de l'escola ha declinat fer declaracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia