territori

Detenen a Cambrils un home fugit de la presó que conduïa temeràriament un cotxe sostret

L'individu i un altre company havien escapat d'un control de trànsit a Miami Platja, envestint i causant danys a un vehicle policial

Els Mossos d'Esquadra van detenir durant la matinada del 8 d'abril a Cambrils un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Fraga (Osca) com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle, un delicte de conducció temerària i atemptat als agents de l'autoritat, desobediència i un delicte de danys. El detingut tenia vigent diverses ordres d'ingrés a presó i un escapoliment de centre penitenciari. El succés es va produir passades les dues de la matinada quan un cotxe amb dos ocupants es va escapolir d'un control de la policia local a Miami Platja, dins el terme municipal de Mont-roig del Camp. En la seva fugida van colpejar el vehicle policial causant-li danys i van fugir amb una velocitat desmesurada cap a l'N-340 en direcció Cambrils.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.