Societat

Convocatòria de la PDE per decidir mobilitzacions

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) va confirmar ahir que presentarà una nova queixa contra el pla de conca a la Comissió Europea, tal com ja havia indicat aquest diari, i per explicar els detalls de la queixa i marcar futures mobilitzacions fa una crida a la participació a la propera assemblea general, que es farà el 30 d'abril. La cita està convocada a l'Auditori Felip Pedrell, tal com sempre es du a terme, però aquesta vegada la crida a la participació té més sentit perquè s'escau en el cap de setmana que se celebra ExpoEbre. A més de retre comptes de la feina feta, l'assemblea servirà per concretar la data i el lloc de la pròxima gran manifestació que donarà continuïtat a la mobilització ciutadana feta el 7 de febrer passat a Amposta. Els integrants de la plataforma no van voler donar detalls de les futures mobilitzacions, però van assegurar que la lluita del col·lectiu continua.

Tant és així que en la redacció de la nova queixa que presentaran a Europa, la PDE ha sumat esforços amb la Universitat Rovira i Virgili, tot amb l'objectiu d'optimitzar i millorar el treball que permetrà aturar l'aplicació del pla de conca. El missatge que es vol fer arribar a les institucions europees es basa en el fet que l'aprovació de la revisió del pla de conca ha perdut consens respecte del del 2014, segons es va destacar ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia