Societat

Salou celebra els vets del govern al turisme de borratxera

Suport de l'Ajuntament de Salou a la decisió de la Generalitat de retirar els segells i distintius de l'Agència Catalana de Turisme a les empreses i els hotels que promocionin activitats vinculades al turisme de borratxera o hi participin, com podrien ser el Saloufest i el Karibeean Springbreak, tots dos a Salou.

El regidor de Turisme, Benet Presas, va assegurar ahir que el govern local està en “total consonància” amb la Generalitat, i ha recordat l'oposició del consistori a la darrera edició del Saloufest. Presas va defensar que la majoria d'empresaris de la localitat s'oposen a aquest model, però encara queden excepcions. “El convenciment és la millor arma, però si no té efectes s'han de prendre altres mesures”, va reconèixer.

A més, el regidor va voler posar l'accent sobre les empreses receptores i les agències amb seu a Catalunya que s'encarreguen de gestionar tots aquests paquets turístics. “Alguns operadors tenen seus a fora del país, però d'altres són del territori i els hem de requerir perquè abandonin aquest tipus de turisme, que és negatiu per a tots, també per a ells”, va sentenciar.

El president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, Eduard Farriol, també va aplaudir la proposta i la va qualificar de “lògica”, ja que considera que és un “contrasentit” que hi hagi establiments que estiguin dins un pla d'accions de turisme familiar i esportiu i que, alhora, figurin en programes “en què es promou el consum d'alcohol i orgies”.

A més, Farriol va remarcar que treballen perquè no es torni a repetir un esdeveniment en què el sexe i l'alcohol siguin els principals atractius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.