Societat

Piera enceta una Fira del Sant Crist en creixement

L'increment en el nombre d'expositors i les sensacions de la primera jornada fan pensar en un èxit d'assistència de públic

El bon temps i la diada de Sant Jordi ajuden a atreure més gent

Piera va viure ahir la primera jornada d'una Fira del Sant Crist que continua creixent respecte a l'any anterior en nombre d'expositors i, segons les previsions, també ho pot fer en nombre de visitants. El bon temps que va fer ahir, diada de Sant Jordi, va ajudar que l'afluència de públic fos constant des de primera hora del matí, quan es va inaugurar la trobada.

La fira arriba enguany a la 27a edició amb la voluntat de continuar creixent. Un objectiu que ja es pot intuir en les inscripcions prèvies de paradistes, que enguany han arribat a les 180, mentre que en l'edició del 2015 es van quedar a prop de les 150. També s'ha detectat un creixement important de participació en el Mercat Medieval, que passa de 60 a 80 paradistes. Per al primer tinent d'alcaldia i regidor responsable de les fires, Josep Llopart, aquest interès dels paradistes és degut al “volum important de gent que ve a la Fira del Sant Crist”, ja que, més enllà de les vendes que es puguin fer, sí que hi ha una gran afluència de públic.

Com cada any, el cor de la fira se situa en l'eix que dibuixa el carrer Piereta i que arriba fins a la plaça de Joan Orpí. Més d'un quilòmetre de llargada on es col·loquen estands d'empreses, associacions, entitats i partits polítics de Piera i els municipis propers. I és que la Fira del Sant Crist destaca sobretot pel seu caràcter multisectorial i pel pes que tenen les entitats de la vila. “Tenim un teixit associatiu molt important i aquestes entitats culturals, esportives o d'un altre tipus ajuden molt”, assegura Llopart.

Entre les novetats d'enguany hi ha la celebració de la primera Lan Party, iniciativa d'un grup de joves pierencs amants d'internet i les xarxes socials, i les Primeres Jornades 4x4 Vila de Piera. Dos esdeveniments que ajuden a diversificar i a ampliar l'àmbit d'actuació de la Fira del Sant Crist.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia