Societat

L'alcalde de Sallent sosté que els casos d'habitatge s'han solucionat

L'alcalde de Sallent, David Saldoni, ha afirmat que “tots els casos de veïns que han tingut un problema d'habitatge s'han pogut solucionar a través de serveis socials”. Saldoni va fer aquestes declaracions després que diumenge el col·lectiu juvenil Arran ocupés un bloc de pisos al carrer del Cós, que es destinarà “a joves que no tenen la possibilitat d'emancipar-se”. Pel que fa a l'ocupació, l'alcalde va explicar: “La meva obsessió és que no hi hagi cap sallentí que no tingui un habitatge digne, i ara mateix em consta que tots s'han pogut atendre.” Respecte al col·lectiu jove, va dir: “Puc compartir la problemàtica, però no les formes.”

L'acció de diumenge va rebre el suport de la diputada sallentina de la CUP, Anna Gabriel, que va afirmar que “al darrere de la fredor de les xifres que parlen de tants beneficis dels bancs hi ha molta gent que pateix per tenir un lloc tranquil on viure”.

Gabriel també va assegurar que la seva presència era un “reconeixement a la gent que ha plantat cara a aquesta aberració del sistema”, i es va preguntar “com pot ser que no hi hagi més diputats i regidors que ocupin espais i facin costat a la gent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia