Societat

Més de 1.300 firmes contra la nova mesquita de Pineda de Mar

Una petició de la plataforma digital Change.org ja ha recollit més de 1.300 signatures en contra de la construcció de la nova mesquita al barri del Carme de Pineda.

La iniciativa, a càrrec d'un membre de l'associació de veïns de Can Bel, s'ha posat en marxa com a mesura de força dels contraris a l'equipament religiós que ha de substituir l'actual centre d'oració.

L'entitat considera que amb aquestes signatures el govern del PSC i CiU haurà d'escoltar la seva petició de buscar una alternativa a l'espai.

Paral·lelament, l'associació de veïns de Can Bel organitza avui una altra assemblea per decidir quin tipus d'accions públiques es faran per manifestar el seu desacord amb el projecte. L'associació lamenta que l'Ajuntament no els hagi donat permís per fer la reunió al gimnàs de l'escola Aloc; l'Ajuntament els ho ha denegat adduint que no és un espai pensat per a aquest tipus d'actes.

Critiquen que l'11 d'abril passat el consistori va convocar en aquest mateix espai una reunió oberta als veïns per explicar el projecte de la mesquita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia