Societat

Canet, Sant Pol i Arenys de Munt dediquen fires a la maduixa del Maresme

Els productors locals tindran parades als mercats que els tres municipis organitzen aquest cap de setmana

Collides en el seu punt òptim de maduració, d'un color vermell intens i d'un aroma i gust excepcional. Per tot plegat són tan apreciades les maduixes del Maresme, que aquest cap de setmana centraran les fires de Sant Pol, Canet i Arenys de Munt, i on es podran comprar directament als productors.

Sant Pol de Mar encetarà la Fira de la Maduixa aquest mateix divendres a la nit amb un concert de la Cobla Sabadell. Tant dissabte com diumenge, la fira estarà parada a la plaça del Torrent Arrosser, on s'han programat tallers com el de melmelada de maduixa, concerts, tast de còctels, sucs i batuts de maduixa o un concurs de pastissos i postres de maduixa. Diumenge serà la maduixada popular, amb música de la Valoneta i espectacle infantil, i se celebrarà la XIV Trobada de Puntaires.

De demostració de l'art de la punta de coixí també se'n podrà veure el mateix diumenge a Arenys de Munt. És una activitat a càrrec de les puntaires de la vila inclosa en la Diada de la Maduixa i que es farà al matí a la plaça de l'Església. En aquest indret cèntric pararan els productors de maduixes i també artesans. A mig matí, la mainada podrà gaudir de l'espectacle infantil Un món (i un munt) de dracs, a càrrec de la companyia Tanaka Teatre.

D'altra banda, a la riera de Sant Domènec i al carrer Ample de Canet de Mara el mateix dia 8 també es podran comprar maduixes als productors locals. Les seves parades compartiran espai amb la fira mercat d'artesania i una gran oferta de productes locals com ara mató, ous, nata, melmelades... Durant el matí es podrà participar als concursos de postres i de pastissos de maduixa i s'oferiran tallers infantils de decoració de galetes.

Les fires

Sant Pol de Mar, dies 6-8,a la plaça del Torrent Arrosser

Canet de Mar, dia 8, la riera de Sant Domènec i al c/ Ample

Arenys de Munt, dia 8, a la plaça de l'Església

Les jornades gastronòmiques

Fins al 29 de maig

www.ccmaresme.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia