Societat

Tona organitza el primer festival internacional dedicat a la màgia

Tona és Màgia reuneix una dotzena d'artistes del món de la màgia, molts d'ells premiats o reconeguts mundialment

Convertir Tona en un referent estatal de la màgia és un dels objectius d'Una Tona de Màgia, el primer festival internacional de màgia de la comarca d'Osona, que tindrà lloc del 6 al 8 de maig en diversos espais del municipi. Tres dies sencers amb una dotzena d'artistes locals i estrangers, en molts casos premiats o reconeguts a escala mundial. Norbert Ferré, Raul Black, David Baró, Charlie Mag, el Màgic Andreu i Enric Magoo són només algunes de les propostes, i tot plegat presentat pel director artístic del festival, Jordi Pota (Mag Pota). “A Tona els mags són profetes a la seva terra. En tenim tres de professionals i creiem que en la part de la màgia podem destacar”, va remarcar l'alcalde, Josep Salom, durant la presentació.

El tret de sortida del festival és avui amb un sopar màgic a La Ferreria, que inclourà actuacions sorpresa i plats amb tocs de màgia. A més dels espectacles, que volen donar a conèixer diferents maneres d'entendre la màgia i d'executar-la, durant el cap de setmana també hi haurà tallers i la Gala Internacional de Màgia (dissabte), el punt àlgid del festival, amb mags premiats mundialment que exhibiran els seus números més premiats.

Dades d'interès

Dates: del 6 al 8
de maig

Lloc: en diversos espais del municipi

Entrades: a la biblioteca, al Punt Jove i a l'ajuntament de Tona, a taquilles i a www.unatonademagia.cat (amb tota la informació del festival). Espectacles també gratuïts



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia