Societat

Un centenar de tractors antics participen en la 41a Fira de Tractoristes

Les demostracions de buguis agrícoles i tot terreny i dels cossos d'emergència i seguretat, novetats de la mostra de Vidreres

També s'hi introdueixen xerrades i tallers

Unes dotze mil persones passaran aquest cap de setmana pel paratge de Can Manlleu atretes per la 41a Fira de Tractoristes de Vidreres, dedicada al món de la pagesia i a la vida al camp. A la llarga llista d'activitats tradicionals com ara la ruta dels tractors, la cursa de rucs, el concurs d'habilitat de tractoristes, la prova d'agilitat del campionat estatal i la trobada de cotxes clàssics, s'hi sumen enguany diferents xerrades, tallers i demostracions. D'aquestes últimes destaca l'Exhibició de Buggis Off-road i Agrícoles i les dels diferents equips d'emergència i seguretat. Altres activitats molt populars són les visites als ruscs per veure les abelles en plena natura, el 48è Campionat d'Arada de les comarques gironines i les demostracions d'oficis artesanals, com ara les de ferrar cavalls i la carbonera. I tot al voltant d'un gran mercat d'artesania i alimentació, a més de brocanters. A banda de poder disfrutar de tota l'àmplia programació festiva i de la vida de pagès, l'organització de la mostra convida a viure “una fira per a tota la família en un paratge molt peculiar i entranyable, al voltant d'una antiga casa de pagès”.

Dades d'interès

Dates: 7 i 8 de maig

Paratge de Can Manlleu, a tocar de Vidreres

www.vidreres.cat

www.tractoristes.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia