Societat

Satisfacció per la repercussió del Paper Paper

Més de 2.000 persones al mercat del sector paperer de Capellades

La primera edició del mercat i outlet Paper Paper 0.1, el cap de setmana a Capellades, va ser un èxit de públic, segons afirmen des del Museu Molí Paperer, organitzador de l'esdeveniment. Es calcula que entre 2.000 i 3.000 persones van passar per la vila anoienca durant els dos dies del primer mercat dedicat al sector del paper i la impremta, ja sigui per motius professionals o per participar en algunes de les activitats paral·leles.

Victòria Rabal, directora del museu, destaca que els comentaris dels participants van ser molt “favorables” i que “hi havia molt de públic” en les activitats que oferien, entre les quals va destacar la visita a la fàbrica J. Vilaseca, que va obrir les seves portes al públic, i els espectacles que es van fer a la plaça de la Bassa. L'organització també mostra la satisfacció perquè el públic que hi va participar era molt divers: des de capelladins a professionals (fotògrafs, artistes, editors) d'altres punts de Catalunya i, fins i tot, alguns que van venir de Madrid o Sevilla.

La voluntat del museu, que ha organitzat la trobada juntament amb l'Ajuntament de Capellades i l'editorial Gustavo Gili, és donar continuïtat al mercat i consolidar-lo com a trobada de referència per al sector del paper.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia