Societat

turisme

El Marineland obre les portes amb noves espècies d'aus

El parc aquàtic i delfinari de Palafolls comença la temporada amb una zona infantil remodelada i amb un centenar d'animals

La rotonda del barri de Sant Lluís millora els accessos al pàrquing

Les portes de l'únic parc aquàtic i delfinari de la costa de Barcelona i la Costa Brava, Marineland Catalunya, s'obren per a la nova temporada avui i ho faran amb una zona infantil remodelada i amb la incorporació de fins a nou espècies més d'aus. L'equipament, amb una superfície de 65.000 metres quadrats a Palafolls, millora significativament els accessos a la zona d'aparcament gràcies a la construcció de la rotonda del barri de Sant Lluís, que permetrà una millor maniobrabilitat pels centenars de busos que hi arriben durant l'estiu. Els responsables del parc destaquen que amb una oferta majoritàriament familiar, les instal·lacions disposen d'una dotzena d'atraccions. El públic del parc continua sent majoritàriament català i de la resta de l'Estat, però de la gent europea, el públic provinent especialment de l'est d'Europa, França i la Gran Bretanya augmenta cada any.

Marineland fa bandera del vessant pedagògic del parc, que combina, i està centrat en els programes per a escoles sobre la conservació de l'entorn i la divulgació entre els més petits. En aquest sentit, superen els 23.000 escolars que fan visites guiades a les instal·lacions cada any.

Un dels atractius més importants del parc és la varietat d'espècies que s'hi poden veure, i que l'any passat va augmentar amb el naixement d'una cria de dofí i d'un lloro Eclectus roratus de Nova Guinea. A més, al desembre passat s'hi va afegir un pingüí, al qual han batejat amb el nom de Bowie, en record del cantant mort recentment, i finalment també s'incorporarà una femella de lleó marí. “Volem transmetre als nostres visitants la passió per l'entreteniment i esperem que la temporada que comencem tingui tant d'èxit com les anteriors”, assegura Alfons López, el director de Marineland Catalunya. L'horari del parc, fins al 23 de juny, és de 10.30 h a 17.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia