Societat

Un incendi en un bar obliga a evacuar una vintena de persones a l'Hospitalet de Llobregat

A Castelldefels disset veïns han de sortir de casa per un foc en una cafeteria

Dos incendis van obligar la passada nit i matinada a evacuar temporalment els veïns de dos edificis, a l'Hospitalet de Llobregat i a Castelldefels (Baix Llobregat). En el primer cas l'avís va arribar poc després de dos quarts de dotze de la nit. El foc es va declarar en un bar situat al carrer Aigües de Llobregat, 20-22. Segons els Bombers, va cremar la fregidora, la campana extractora i un parell d'olles de la cuina.

També va resultar afectada la persiana de l'entrada i el fum va entrar al forat de l'escala de l'edifici situat a sobre del local i al pati de llums. Una persona va resultar afectada lleu per inhalació de fum. Els veïns van poder tornar a casa a dos quarts d'una de la matinada. En les tasques d'extinció hi van treballar sis dotacions dels Bombers.

A dos quarts de dues de la matinada els Bombers van rebre l'avís d'un altre incendi, en aquest cas a Castelldefels. El foc va afectar la part del darrera d'una cafeteria situada a l'avinguda Constitució, 112. El local va quedar completament afectat pel fum i l'elevada temperatura i van haver d'evacuar provisionalment 17 veïns.

En les tasques d'extinció hi van treballar set dotacions, que van poder apagar el foc a tres quarts de tres de la matinada. Després de ventilar i revisar els pisos, a un quart de quatre els veïns van poder tornar-hi. Cap persona va resultar afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia