Territori

El San Mauro es queda el derbi de Segona Catalana contra l'Òdena

UD San Mauro 3 – 0 CE Òdena

Derbi clau per als equips anoiencs; amb la victòria, el San Mauro s’assegura la permanència a 2a catalana, mentre que l’Òdena necessitava els tres punts per a seguir la seva lluita i sortir de la zona de descens. El partit va començar amb domini odenenc i l’equip va demostrar un bon joc durant la primera part, amb major possessió de pilota i amb ocasions de gol que no va saber transformar, marxant al descans amb bones sensacions.

A la segona part, però, el partit va canviar de color i del domini odenenc es va passar al domini maurista, que van aconseguir obrir la llauna de penal. Minuts després, el San Mauro feia el segon i els d’Òdena intentaven retallar distàncies, sense sort. Ja en l’últim minut, els de Montbui tancaven el partit fent el 3 a 0. Amb aquest resultat se li compliquen molt les coses als d’Òdena per a poder seguir a 2a catalana la temporada vinent.

UD San Mauro: Moya, Carlos Martínez, Castaño (Espinosa), Pedro, Jose Navarro, Èric Zamora, Joao (Codina), Aribau, Guerra, Òscar(Agundez) i Josuè

CE Òdena: David Garcia; Hervilla (Sillero 71’), Pajares, Castellano, Hernández (Gregorio 60’); Ivan Garcia (González, 46’ Biosca, 71’), Domènech, Magdaleno (Milan 60’); Valls, Álvarez i Pelepco.

Gols: 1 – 0 Calvo (50’) p.; 2 – 0  Calvo (64’); 3 – 0 Navarro (89’).