Societat

Els veïns opten per un ús mixt del Garbeach

La consulta ha determinat que la zona lúdica ha d'obrir de dia i de nit

Vora un miler de rapitencs han votat en la consulta per decidir els usos dels baixos del parc de Garbí i en un 67% dels casos han optat per un ús mixt dels locals, combinant l'oci nocturn amb les activitats diürnes vinculades al turisme i al comerç.

Tot i que només han votat un 8,6% de les persones que constitueixen el cens electoral, lluny del 25% de participació que el consistori s'havia marcat per establir el resultat com a vinculant, l'alcalde assegura que aquest no serà l'últim procés participatiu que es convoca.

Ahir es van obrir les urnes de la consulta ciutadana convocada per l'Ajuntament de la Ràpita per definir els usos dels locals dels baixos del parc de Garbí. En total, han estat 954 les persones que han votat durant l'última setmana –un 8,6% del cens d'electors– i d'aquestes 628 (un 67%) han optat per destinar la zona a un ús mixt, combinant oci nocturn i activitats diürnes.

A partir d'ara, tot i que no necessàriament el resultat ha de ser vinculant perquè no s'ha arribat al límit de participació que així ho hauria establert, fixat en un 25%, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha destacat que els diferents grups hauran de valorar el resultat, la participació i “posar fil a l'agulla per tal que els locals del parc de Garbí tinguin vitalitat i entrin en funcionament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia