Territori

El conte musical Pere i el Llop es podrà veure aquest dissabte a Avià

Avià posa en escena aquest cap de setmana el conte musical Pere i el Llop, de la mà del Quintet Frontela. Va ser escrit per Sergei Prokofiev l’any 1936 amb la idea de fer arribar als nens i nenes la música simfònica d’una manera divertida.

En Pere viu amb el seu avi i el seu gat al costat d’un estany. Un dia decideix sortir a explorar el territori sense saber que molt a prop corre un llop ferotge. Els animals de l’estany, l’ànec i el petit ocell, ja se l’han trobat. Tots junts intentaran atrapar-lo abans de caure a les seves urpes. El Quintet Frontela n’ofereix una versió per quintet de vent on cada instrument (flauta travessera, oboè, clarinet, trompa i fagot) interpreta un personatge. 

Pere i el Llop es podrà veure aquest dissabte, 21 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda a l’Ateneu d’Avià. Les entrades valdran 9 euros, i en costaran 7 pels menors de 12 anys i pels socis de l’Ateneu.

Escolta l’entrevista per a Ràdio Berga i l’Aquí Berguedà a Albert Massanas, director d’escena de Pere i el Llop:

 

 

La notícia completa a Aquí Berguedà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.