Territori

Comencen les obres d’arranjament de les façanes del Museu Molí Paperer de Capellades

Aquests dies ha començat la instal•lació de la bastida a la façana nord del Museu Molí Paperer de Capellades, que dóna a la Piscina Blava, i també a l’entrada pel Passeig. L’objectiu d’aquesta obra és arranjar tota la façana de l’edifici i les teules de la coberta per evitar les filtracions d’aigua que estan fent malbé tant algunes parts interiors com la part exterior.

 

Per la magnitud de l’edifici, i per evitar que coincideixi amb les activitats que es fan en aquest espai, la intervenció s’executarà en dues parts. Primer s’instal•la la bastida en forma de L a les dues cares abans esmentades i després per la part que toca a la Bassa i l’entrada posterior.

 

En el decurs de l’obra es substituiran les teules de la coberta que estiguin malmeses, per evitar futures filtracions. Seguidament s’arreglaran les parts d’arrebossat que han saltat, es substituiran les canals que estiguin trencades, es netejarà tota la part dels balcons, s’amagarà el cablejat amb una canaleta, es posarà oli protector sobre la fusteria de portes i finestres i s’aplicarà pintura d’exterior sobre el parament.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia