Territori

Un jove salva a una veïna de Gironella que ha caigut al riu Llobregat

Gironella ha viscut avui una escena que hagués pogut acabar en una desgràcia però que afortunadament ha acabat bé. I en aquest final feliç hi ha tingut un paper clau el jove Abel García Simon, de 26 anys. Ha salvat la vida a una dona que ha caigut al riu Llobregat, tal com ha avançat el diari Regió7.

Els fets han passat aquest dijous al matí quan Abel García passejava els gossos per la vora del riu (entre Gironella i Cal Bassacs) i ha vist una dona que intentava rescatar la seva gossa de l’aigua. En l’intent ella també hi ha caigut. Sense ajuda li hagués estat complicat sortir-ne perquè el riu Llobregat baixava avui amb un fort cabal i una forta pressió ja que des d’ahir i durant 24 hores, s’han obert les comportes de la presa de la Baells per desembassar aigua.

Però Abel García no ho ha dubtat. S’ha ficat a l’aigua i amb les corretges dels gossos ha pogut rescatar la dona, que segons informa el Regió7 havia quedat atrapada en un salt d’aigua. La dona ha pogut sortir del riu gràcies al noi, que també ha pogut salvar la gossa i ha estat atesa per un veterinari. La víctima de l’accident, per la seva banda, ha estat atesa inicialment pel personal mèdic del CAP de Gironella i després l’han portat en ambulància a l’hospital de Berga en estat lleu, amb contusions, hipotèrmia i ansietat.

 

La notícia completa a Aquí Berguedà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.