Territori

Troben mort en una platja d'Hospitalet de l'Infant el notari de Cambrils investigat per estafa

Els Mossos d'Esquadra obren una investigació per esclarir els fets, que apunten a un suïcidi

El notari de Cambrils Rafael Martínez Olivera, que estava sent investigat per una presumpta estafa milionària als seus clients, l’han trobat mort aquest dimecres en una zona boscosa propera a la platja del Torn de l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Un veí de la zona ha donat l’avís als serveis d’emergència cap a dos quarts de deu del matí. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets, però tots els indicis apunten a un suïcidi. El notari estava sent investigat per una presumpta estafa a desenes de clients. Segons la investigació, l’home s’hauria apropiat dels aprovisionaments de fons que es destinen a pagar els impostos derivats d’operacions de compravenda d’immobles, herències o inscripcions registrals, i els hauria destinat a cobrir despeses personals.
 
Segons han apuntat a l’ACN fonts properes a la investigació, els Mossos d’Esquadra tenen comptabilitzades un total de 26 denúncies de ciutadans espanyols, però se sospita que els afectats podrien ser molts més, atès que alguns són estrangers i no haurien rebut notificacions per part de l’Agència Tributària. La quantitat presumptament estafada podria superar els 2 milions d'euros.

El Col·legi de Notaris de Catalunya va obrir una informació reservada i la va adreçar a la Fiscalia i a la Direcció General dels Registres Notarials “amb la voluntat d’actuar en defensa dels interessos dels ciutadans i de la disciplina notarial, i davant de possibles indicis d’una pràctica notarial irregular”.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.