El bus de Creu Roja visita el Villar

L'autobús interactiu de alberga la campanya d'acció humanitària de Creu Roja visita aquesta localitat de la comarca dels Serrans amb l'objectiu de reclamar un major grau de compromís en favor de les víctimes de desastres naturals o de conflictes i fer visible la transparència amb què aquesta organització no governamental actua.

El voluntariat local oferirà visites guiades a totes les persones que s'hi acosten i a l'interior del bus solidari podran participar en jocs interactius i aconseguir material de difusió de la campanya, veure fotografies sobre l'ajuda humanitària que Creu Roja realitza arreu del món i conéixer els materials que solen remetre's als damnificats pels desastres, els de cuina, d'higiene, les mantes i mosquiteres, els tendals i el bidons d'aigua.

Aquest autobús, portador de la campanya «Actua per canviar l'altra cara del món» restarà aparcat a la zona del Huerto del Senyor durant tot el dijous 29 d'octubre i es mantindrà obert a les visites dins un temps considerat com a horari d'oficina. S'espera la participació dels centres escolars públics de la localitat i de diverses associacions ciutadanes del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.