Societat

Dotze anys amb comptador d'obres

Veïns i representants de Fecsa-Endesa, del Departament d'Indústria i d'Ibercaja es van reunir dimarts a l'ajuntament de Tàrrega per trobar una solució als blocs de pisos del carrer Raval de Sant Agustí amb la cantonada Sant Pere Claver, que després de dotze anys continuen connectats al comptador provisional d'obres.

Dimecres de la setmana passada la companyia els va tallar la llum després de diferents avisos perquè es regularitzés la instal·lació. El tall només va afectar unes hores les 36 famílies que hi viuen perquè l'Ajuntament va demanar que se'ls restablís el subministrament.

En la reunió es va acordar trobar una solució en un termini de 15 dies per veure com es reparteix la despesa d'instal·lar un transformador regularitzat, que tindrà un cost d'uns 100.000 euros que assumiran els veïns. L'empresa constructora va fer fallida.

El regidor d'Urbanisme, Martí Pijuan, va manifestar que s'ha de trobar una solució a aquest problema perquè Indústria no permet tenir connectada la llum de manera provisional. “Això no pot durar eternament, s'ha de posar el comptador i cadascú, el seu, no un per a tots.” La comunitat està formada pels veïns i per Ibercaja, propietària d'alguns pisos de la tercera fase inacabats. Els tres blocs aglutinen uns cinquanta pisos, locals comercials i pàrquings.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia