Societat

Ofereixen un pis a la família de la víctima de Gironella

Un centenar de persones es van concentrar ahir davant l'ajuntament de Gironella en memòria de la dona de 32 anys que dimarts va morir a mans del seu cosí en un pis del poble. S'hi va fer un minut de silenci, que va acabar amb un llarg aplaudiment dels assistents, entre els quals hi havia tota mena d'autoritats de Gironella i de la comarca. Després de l'acte, l'alcalde de Gironella, David Font, va dir que amb el minut de silenci es volia expressar “el més gran rebuig per aquest crim que ha trasbalsat tot el poble, la comunitat educativa i la família”. A més, Font va explicar que els serveis socials han ofert tot el suport necessari a la família: “Tindran l'escalf i l'acompanyament per ajudar-los a anar superant aquesta difícil situació.” El consistori també ha ofert un pis a la família fins que no puguin tornar al seu, ha explicat l'alcalde.

Avui al migdia s'acaben els dos dies de dol que es van decretar a Gironella, de manera que els actes de la revetlla no s'han vist afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia