Societat

SUCCESSOS

Diversos detinguts en dinou escorcolls en una operació contra la màfia russa a la costa tarragonina

La Guàrdia Civil preveu requisar fins a 191 habitatges i més de 60 milions d'euros en productes financers d'una trama dedicada, suposadament, al blanqueig de capitals

La Guàrdia Civil ha detingut vuit persone i escorcolla dinou immobles de diversos municipis de la costa del Camp de Tarragona en una operació contra el blanqueig de capitals per part d'una trama suposadament vinculada a la màfia russa. Les entrades, que han començat aquest dimarts a la matinada, tenen lloc a Reus –on a banda d'habitatges, es troba una mercantil i un bufet d'advocats-, Salou, Cambrils, el nucli de Vilafortuny –al mateix municipi-, l'Hospitalet de l'Infant i un bufet de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). La investigació està focalitzada en el presumpte blanqueig de capitals obtinguts d'activitats il·lícites per part del grup a través de societats interposades i testaferros. Segons fonts pròximes a la investigació, l'institut armat preveu també requisar en l'operació un total de 191 immobles en diferents municipis de la costa tarragonina així com entre 60 i 65 milions en productes financers que hauria adquirit la trama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia