Societat

Oci

Ferrari Land obrirà les portes el 7 d'abril del 2017

El parc temàtic dedicat a la marca de cotxes esportius tindrà la muntanya russa més alta d'Europa i la tercera del món

El complex suposarà la creació d'uns 150 llocs de treball directes i indirectes

El parc temàtic Ferrari Land obrirà les portes el 7 d'abril del 2017, complint amb el calendari previst i coincidint amb l'inici de la temporada a Port Aventura, segons ha anunciat aquest dijous PortAventura World Parks & Resort.

El complex dedicat al Cavallino Rampante ocuparà 60.000 metres quadrats i oferirà atraccions “amb un elevat component d'adrenalina”. El complex està pensat enfocat a famílies i apassionats de la prestigiosa marca automobilística italianade totes les edats, expliquen els seus promotors.

El director comercial de PortAventura World, Giovanni Cavalli, ha afirmat que l'arribada de Ferrari Land convertirà Port Aventura en “una destinació de vacances de referència mundial” per la seva oferta de tres parcs temàtics, un d'ells aquàtic, en un únic resort.

Ferrari Land ja ha avançat quines seran algunes de les seves atraccions, però encara en manté d'altres en secret. De moment, l'estrella serà la muntanya russa més alta d'Europa i la tercera del món, amb un recorregut de 880 metres que es completa en mig minut i capacitat per a 1.200 usuaris cada hora.

Els passatgers s'elevaran fins als 112 metres d'altura per un dels braços de la torre per baixar després en picat (amb una inclinació d'uns 90 graus) per l'altra banda en un interval d'uns 30 segons. L'objectiu és simular l'experiència d'un pilot de la Fórmula 1 (F1). Els menys atrevits podran observar l'atracció des d'una graderia adjacent que completa la reproducció d'un circuit automobilístic.

A la part del central del nou parc temàtic s'hi ubicarà Ferrari Experience, un espai del qual no n'han transcendit encara massa detalls. Hi haurà un circuit d'automòbils elèctrics de 500 metres, torres de rebot, simuladors, una atracció infantil tipus speedway i un espai on els visitants podran competir en equips i provar l'experiència de canviar les rodes d'un F1 com si es tractés d'un autèntic pit stop.

El parc tindrà una oferta de botigues, restaurants, punts mòbils de restauració.

El recint inclourà una reproducció d'edificis icònics de Maranello, la ciutat que acull la seu de l'escuderia italiana, i referències arquitectòniques de grans monuments emblemàtics italians, com el Colosseu romà. Arreu hi haurà els elements decoratius de la marca i vehicles.

El que serà el segon parc temàtic de l'automobilística italiana després del d'Abu Dhabi va posar la seva primera pedra el maig del 2015 i suposarà una inversió de prop de 100 milions d'euros. Quan entri en funcionament crearà uns 150 llocs de treball entre directes i indirectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia