Societat

Oci

Ferrari Land obrirà el 7 d'abril de l'any vinent

El nou parc temàtic Ferrari Land, que actualment construeixen a Port Aventura World (Vila-seca i Salou), obrirà portes el 7 d'abril de l'any vinent. Així ho va anunciar el mateix parc, que va destacar l'important impuls per al centre turístic que representarà aquesta inauguració. “L'arribada de Ferrari Land convertirà Port Aventura World en una destinació de vacances de referència mundial”, va destacar Giovanni Cavalli, director comercial general de Port Aventura World.

Ferrari Land ocuparà un espai de 60.000 metres quadrats al costat de l'actual parc de Port Aventura i inclourà atraccions i serveis inspirats en la marca Ferrari. Es tracta del primer parc que la famosa marca automobilística obrirà a Europa, després del que manté a Abu Dhabi.

L'atracció estel·lar del nou parc, que implica una inversió de 100 milions d'euros, serà l'accelerador vertical, que serà la muntanya russa més alta d'Europa. En concret, l'atracció passarà de 0 a 180 km/h en cinc segons, i s'elevarà 112 metres, per després baixar en un interval de mig minut.

Ferrari Land, que seguirà una tematització italiana que inclourà la recreació del Coliseu i de la plaça Sant Marc de Venècia, també tindrà dues torres de rebot, un circuit i un simuladors. En el futur, és previst que s'incorpori un hotel de cinc estrelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia