Societat

gastronomia

Cabrils crea ara les “patates en bermudes”

Els restaurants s'inventen un plat per degustar a la ruta gastronòmica

Els restauradors de Cabrils no deixen de sorprendre. Ahir van fer la inauguració de la quarta edició de la ruta gastronòmica que s'allargarà tot l'estiu, en què els establiments oferiran creacions batejades amb el nom de “patates en bermudes”. És un títol original amb què cada cuiner, seguint el seu estil, mirarà de sorprendre la clientela. Fins a sis restaurants de l'Associació d'Hostalers de Cabrils s'han afegit a la iniciativa, que s'allargarà tot l'estiu.

Els restauradors van presentar ahir les seves creacions i van convidar els periodistes a cuinar darrere els fogons els plats que han preparat per aquest estiu. La majoria de plats dels cuiners tenien com a ingredient la patata, amb elaboracions més i menys sofisticades. Per incentivar que la ruta tingui la bona acollida de cada any, els restauradors també han pensat a recompensar amb un bon àpat per a dues persones el guanyador del concurs a Instagram, pels qui pengin a la xarxa fotografies dels plats etiquetant-los amb #PatatesEnBermudesCabrils i afegint-hi la localització.

L'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, va aprofitar l'acte de presentació per recordar que a final d'agost el municipi també oferirà la mostra gastronòmica en què els restauradors mostraran el seu potencial amb degustacions. L'associació, amb 18 anys d'història, representa una catorzena d'establiments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia