Societat

Cau part d'un mur exterior de la piscina de Gavà

El sinistre va tenir lloc al matí i no va causar ferits

El recinte es va tancar ahir i avui no s'obre per seguretat

Part d'un mur exterior del recinte de la nova piscina municipal de Gavà (Baix Llobregat) es va trencar i va caure ahir pels volts de les deu del matí per causes fins ara desconegudes. Tot i que a aquella hora ja hi havia usuaris a la piscina –que obre a dos quarts de nou– ningú va resultar ferit, segons fonts dels Bombers citades per l'Agència Catalana de Notícies.

El sinistre va agafar per sorpresa els treballadors i els usuaris del recinte, que van explicar que es van assabentar de l'incident perquè van sentir un fort terrabastall. El mur trencat és una paret exterior d'uns cent metres lineals i 2,5 metres d'altura, que es troba a prop de la zona de vestidors.

Uns 50 metres de revestiment del mur van caure a terra, per la banda exterior. Efectius dels Bombers van haver d'accedir al lloc amb una escala i van sanejar la paret. L'arquitecte municipal va revisar la zona i es va decidir tancar la piscina al public tant ahir diumenge com avui dilluns per seguretat, ja que el tros de mur que va quedat dret també podria caure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.