Societat

municipal

L'exalcalde de Bàscara anuncia ara una altra denúncia contra Saurina

Lluís Lloret (CiU) assegura que no té cap deute amb Hisenda i afirma que l'actual alcalde orquestra una campanya de difamació i calúmnies contra ell

L'exalcalde de Bàscara Lluís Lloret va anunciar ahir que presentaria els pròxims dies una denúncia per calúmnies i falsedats contra l'alcalde actual de Bàscara, Narcís Saurina, que va explicar divendres de la setmana passada en un acte informatiu de Lloret davant dels veïns que havia arribat un requeriment de l'Agència Tributària espanyola que reclama a l'Ajuntament 8.500 euros d'un deute que ell [Lloret] tenia amb Hisenda.

“És fals i calumniós. Estic al dia amb Hisenda. Ja n'estic tip. Vull danys i perjudicis perquè això m'afecta greument. La presentarem entre divendres i dimarts de la setmana vinent”; va anunciar molest Lloret, que ja havia anunciat a finals de maig que denunciaria també Saurina perquè aquest havia “donat de baixa l'IBI del polígon. I això no es pot fer”, afirma.

L'exalcalde convergent Lluís Lloret ha estat anunciant des del maig –divendres passat va tornar-ho a dir davant dels veïns de Bàscara– que reclamaria un ple extraordinari per exigir la dimissió de Narcís Saurina com a alcalde. “Estem acumulant arguments. Donar de baixa l'IBI és delicte, falsificar la liquidació del 2015 és delicte. Arguments en tenim de sobra”, afirmava.

Respecte al requeriment d'Hisenda, Lloret diu: “M'han explicat que tenien un requeriment del mes de gener”, “Ara bé, a mi ningú m'ha dit mai res. Jo ho vaig saber a la reunió de divendres passat i, a més, jo ja ho tinc tot liquidat amb Hisenda”, va concloure.

Lloret reclamarà una indemnització en el cas que el jutge li doni la raó en la denúncia que presentarà. “Vull calés. Demanarem el màxim. Sé que ho ha de determinar el jutge perquè així m'ho ha explicat el meu advocat, però jo no perdonaré res.”

L'actual alcalde, Narcís Saurina (ERC), va anunciar a finals del mes de maig que donaria explicacions davant l'acusació feta per Lloret de “perdonar l'IBI al promotor del polígon”. Va reclamar donar les explicacions per escrit “per ser precís”. Fins ara, però, no hi ha hagut cap tipus d'explicació.

LA XIFRA

8.500
euros.
Quantitat de diners que, segons Saurina, Hisenda reclama a l'Ajuntament per un deute de Lloret del 2012.

LA FRASE

És fals i calumniós. Estic al dia amb Hisenda. Ja n'estic tip. Vull danys i perjudicis
Lluís Lloret
EXALCALDE DE BÀSCARA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.