Societat

Creu Roja aporta 49 socorristes a 20 platges

La Creu Roja assegura aquest estiu la vigilància en 20 platges del litoral gironí amb 49 socorristes diaris treballant. El servei consistirà en la vigilància, la prevenció i el salvament en sis municipis: Llançà, Castelló d'Empúries, l'Escala, Begur, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols. La Creu Roja vol prioritzar la prevenció, ja que considera que l'increment d'avisos contribueix a la reducció de les assistències sanitàries.

L'any passat van intervenir en nombroses situacions, amb un total de 5.967 avisos preventius entre banyistes i embarcacions, 5.702 assistències sanitàries, 36 rescats i 579 assistències socials. La Creu Roja també ofereix el servei basat en el bany adaptat per a persones amb discapacitat a partir de l'ús d'unes cadires amfíbies, que de moment s'ha habilitat en vuit platges gironines.A Tamariu aquesta assistències s'amplia amb l'oferiment d'ajudes tècniques per facilitar el bany. A més, es repartiran polseres identificatives en diverses platges per als infants per poder-los localitzar si es perden.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.