Societat

Societat

La Sort també es busca des de casa

L'administració de loteria de Santa Susanna engega un servei de venda per internet sense comissió pensat per a persones amb minusvalidesa

Verònica Gómez te 37 anys, és diplomada en empresarials i té un postgrau en enginyeria i manteniment d'edificis. Durant onze anys va treballar al departament de serveis generals d'Oysho, al gegant tèxtil Inditex, i des de fa un any és propietària de l'única administració de loteria de Santa Susanna, coneguda com La Sort de Santa Susanna i situada al centre comercial de l'N-II. La Verònica també té un cas greu d'escoliosi, amb un grau d'afectació del 50% que li condiciona la mobilitat i sovint l'obliga a fer llit. La seva situació personal, combinada amb una empenta i un positivisme a prova de bomba, ha donat com a resultat la posada en marxa d'un servei de venda de loteria en línia. “Vaig pensar que segur que hi havia molta gent com jo que no podia desplaçar-se amb facilitat i vaig creure que podria ajudar posant-los a l'abast un fet tan simple com fer una travessa o comprar un dècim”, explica Gómez, que hi afegeix que els tràmits a través del web no tenen cap comissió. “Es tracta de posar-ho fàcil a persones que tenen dificultats i cobrar per això no em semblava just”, assenyala. Un treball intens a través de les xarxes socials i, sobretot, el fet que La Sort de Santa Susanna sigui un dels llocs d'apostes més coneguts de la zona i amb una cartera de clients en augment ha ajudat a donar a conèixer la iniciativa, que fa molt poc que funciona però que comença a tenir acceptació. Verònica Gómez destaca que el treball social de l'administració de loteria que dirigeix obre nous camins i avança que a les entitats, associacions, clubs i grups “que es dediquin a fer alguna cosa per millorar la vida de les persones o animals els oferim les participacions gratis”.

Sánchez diu que ja treballa amb una vintena d'entitats i que n'espera moltes més. “Hi ha molt camí per recórrer en el sector del joc i les apostes que tot just s'obre a les noves tecnologies”, comenta, i assegura que la inversió en obra social també té premi. “La gent confia en nosaltres i això no té preu”, assenyala. Des del gener fins ara La Sort ha repartit 478.000 euros en premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.