Societat

platges

mascotes

Els gossos seran acceptats a la platja de l'Argilera de Llançà

L'equip de govern de Llançà, que encapçala el republicà Guillem Cusí, ha apostat per provar de permetre l'acceptació de gossos a la platja de l'Argilera de Llançà, una idea que ERC ja tenia quan estava a l'oposició i que ara considera que continua sent una demanda dels veïns.

“Volíem agafar un tall de la platja del port, però ens ha semblat més adient fer-ho en aquesta platja”, indicava ahir Cusí, que, per altra banda, també assegura que aquesta és una prova pilot. “Sabem com ha anat això en altres municipis i no sempre ha tingut èxit. Hem de mirar de provar com funciona i quina resposta té la gent”.

En l'espai d'accés a la platja hi ha un dispensador de bosses perquè els amos dels animals recullin les defecacions. Hi ha també un cartell on s'explica la normativa que s'ha de seguir per poder fer ús de la platja amb els gossos. Cusí afirma que la normativa existent és la bàsica, com ara seguir les ordenances municipals sobre tinença de gossos. “Per exemple, està clar que tots els gossos que estiguin a la platja han de tenir xip i, en el cas dels catalogats com a raça potencialment perillosa, han d'anar amb el morrió posat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia