Societat

Reunió de la gastronomia de l'Alta Segarra a Calaf

Una quinzena d'establiments del territori participen en el Tasta la Plaça, una mostra en honor al patró de Calaf, sant Jaume, i en el marc de La Moguda, la Setmana Jove de la localitat

Una vetllada amb una combinació de la millor gastronomia de l'Alta Segarra i la música en directe, en un espai magnífic com és la plaça Gran, plena d'història i patrimoni i decorada especialment per a l'ocasió. Aquesta és la proposta que ofereix Calaf per a demà dissabte en el marc d'una nova edició del Tasta la Plaça, un tast que enguany reuneix una quinzena d'establiments del territori amb productes d'alta qualitat, amb propostes que permetran apropar els assistents a diferents gustos, olors, textures i sabors, i tot acompanyat de vins i cerveses artesanes. La vetllada començarà a les vuit del vespre i estarà ambientada amb la música de jazz del grup No Fem Un Trio.

Al preu de 10 euros, cada participant tindrà 8 tiquets que, coincidint amb l'Any Figuerola, recordaran les antigues pessetes. Seran aquestes pessetes de tast les que es podran bescanviar per degustar algunes de les més de trenta receptes diferents que proposaran els establiments de restauració. Les pessetes de tast es vendran a l'espai d'informació durant l'esdeveniment. Justament, per ser l'Any Figuerola, en aquesta edició hi haurà la presència d'aquest personatge tan il·lustre de la vila. A les 20.30 h, un actor caracteritzat com a Laureà Figuerola farà una visita a la plaça acompanyat de les autoritats i d'unes dames vestides segons la moda de la segona meitat del segle XIX.

Dades d'interès:

Data Tasta la Plaça: 30 juliol, a les 20.00 h, a la plaça Gran.

Setmana calafina: del 25 al 31 de juliol.

www.calaf.cat

Setmana calafina dedicada als joves

j.p.

El Tasta la Plaça s'emmarca dins de La Moguda, la Setmana Jove de Calaf, que proposa una sèrie d'activitats adreçades al jovent del municipi, gràcies al treball de l'alumnat de la Casa d'Oficis i la col·laboració de l'Associació La Polseguera. D'aquesta manera, la vila recupera la setmana jove viscuda la dècada dels vuitanta i noranta al municipi. Sis dies d'intensa activitat, enguany del 25 al 31 de juliol, amb activitats com jocs de taula intergeneracionals, l'Expoart, un taller d'experimentació, exhibició de tai-txi, sessió CrotiCine, una gimcana nocturna o el Calaf Got Talent, una sessió de micròfons oberts i karaoke a la sala d'actes municipal (la participació és lliure i hi tenen cabuda totes les representacions escèniques: representacions, ball, música, teatre, monòlegs...) Avui es pot participar al I Torneig de Voleibol Calaf, a la pista de vòlei i pati de l'institut Alexandre de Riquer i, finalment, demà dissabte se celebra la divertida festa de l'escuma a la plaça dels Arbres. El tret final de la festa el posa el tast a la plaça Gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia