Societat

Creu Roja atén al Bages un 10% més de persones que l'any passat

Creu Roja va atendre el 2015 a la comarca del Bages un total de 5.023 persones, un 10% més que el 2014. Aquesta és una de les dades rellevants que es desprenen de la memòria del 2015 –últim any tancat–, que l'entitat ha donat a conèixer aquesta setmana, xifres que fan referència als tres centres que l'entitat té al Bages: el de Manresa –que dóna cobertura a 22 municipis–, el de Sallent –set– i el de Cardona, que funciona per a la pròpia població. El 10% d'augment de l'últim any se suma als increments que dels últims cinc anys. Com a exemple, Creu Roja Manresa va atendre el 2010 un total de 2.334 persones, mentre que el 2015 ja en van ser 4.106.

Els projectes de lluita contra la pobresa –com ara la distribució de paquets de suport social o de productes bàsics– van ser els més requerits, amb un total de 1.530 persones ateses a la comarca. En aquest àmbit també cal destacar la campanya de joguines i de material escolar. Pel que fa a la gent gran i l'ajuda a la dependència, es va atendre 1.479 persones, en programes de suport al domicili i en la promoció de l'envelliment actiu, entre altres iniciatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia