Societat

trànsit

accident

Accident de trànsit amb quatre camions implicats a l'autovia A-2 a Òdena

L'accident va complicar la circulació en sentit Barcelona

Un incendi als trasters d'un edifici obliga a desallotjar una vintena de veïns d'Igualada

Un accident de trànsit amb quatre camions implicats va causar tres ferits menys greus divendres a la matinada, a l'autovia A-2. L'avís de l'accident es va donar poc abans de les quatre de la matinada al voltant del quilòmetre 554, al terme municipal d'Òdena.

Els tres ferits són conductors dels camions, un dels quals va bolcar. Tots ells van ser traslladats a l'hospital d'Igualada. El sinistre es va produir a la calçada en sentit Barcelona i es va haver de tallar un carril fins al migdia per acabar les tasques de retirada dels quatre camions sinistrats. Fins al lloc de la topada es van desplaçar dues ambulàncies, vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues dels Bombers de la Generalitat.

Bloc desallotjat pel foc

Un incendi en un traster ple de mobles, segons han informat els bombers, va obligar ahir al matí a evacuar una vintena de persones de tres locals comercials i 24 habitatges d'un edifici del barri de les Comes d'Igualada. Cap persona va resultar intoxicada, però els bombers es van mantenir durant la resta del dia ventilant els baixos de l'edifici, on hi ha pàrquings i trasters, que van resultar afectats pel fum.

Foc en un bar d'Igualada

Els bombers van rebre, poc després de les tres de la tarda, l'avís d'un foc en un bar de la rambla General Vives. Les dues dotacions activades van comprovar en arribar que el foc provenia d'una fregidora i en menys d'una hora es va donar per acabat el servei. El local ja havia tancat al públic.

Menor detingut a Vic

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 3 d'agost un noi de 16 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vic, com a presumpte autor d'un robatori amb força. Els fets es van produir el 14 de juliol al migdia, quan van entrar a robar en un supermercat de Vic. L'autor es va amagar i va esperar el moment del tancament per robar 450 euros de la caixa registradora i productes d'higiene personal. Quan l'establiment va obrir a la tarda va poder fugir sense ser vist.

Les imatges captades per les càmeres de seguretat van permetre identificar-lo i detenir-lo com a presumpte autor dels fets. El detingut va passar a disposició de la fiscalia de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.