L'Ajuntament de Calp demana la regulació de Musafa Fall

La junta de govern de l'Ajuntament de Calp ha acordat per unanimitat sol·licitar a la subdelegació del Govern que regularitze la situació del jove Musafa Fall, el jove senegalés que fa uns quants dies va demostrar la seua valentia en llançar-se al mar, en mig del temporal, per rescatar un xiquet alemany i salvar-lo de morir ofegat. El comportament d'aquest jove africà resident a Calp des de fa tres anys, a més de constituir un gest d'heroïcitat digne de reconeixement, segons el consistori calpí, hauria d'emmarcar-se dins els supòsits que preveu la llei d'estrangeria per a concedir la residència.

La petició de legalització de Musafa Fall forma part d'una sèrie d'acords adoptats per la junta de govern en relació amb el succés del 12 d'octubre, quan els dos xiquets alemanys van caure al mar i tan sols un d'ells va aconseguir salvar-se de les aigües embravides. També s'ha decidit formular un agraïment públic a tots els que van participar en l'arriscada operació de cerca i salvament, raó per la qual s'ha previst una recepció oficial a Musafa Fall i a l'equip de bombers que hi van intervindre de manera immediata.

D'altra banda, cap destacar que el Calp Club de Futbol ha entregat a Musafa Fall la quantitat de 150 euros que va recaptar de les entrades del partit de dissabte passat que va enfrontar l'equip local amb el de Finestrat i en el qual el senegalés va realitzar el xut d'honor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.