Societat

Troben el cos sense vida d'un home a Rubí que podria ser un veí de 74 anys desaparegut fa una setmana

Els Bombers de la Generalitat han localitzat en una zona boscosa coneguda com ‘El Pinar'

Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dissabte a la tarda en una zona boscosa de Rubí (Vallès Occidental) el cos sense vida d'un home. Segons els Mossos d'Esquadra, hi ha indicis que apunten que podria ser un veí d'aquest municipi de 74 anys que patia Alzheimer que va desaparèixer dissabte passat, però caldrà esperar els resultats d'una autòpsia per confirmar-ne la identitat.

Un helicòpter dels Bombers amb una unitat del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) ha albirat el cos en una zona coneguda com ‘El Pinar', que està entre el club de golf de Sant Joan i la carretera C-1413A. En el dispositiu de recerca del desaparegut rubinenc que s'ha fet aquest dissabte hi han participat efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, que han activat un helicòpter de rescat, una unitat de GRAE per aire i una per terra i cinc vehicles terrestres.

Aquest dissabte s'ha buscat l'home a la zona de Can Oriol, Penjallops i Can Camps de Rubí i a la urbanització Can Barata i del club de golf, que pertany al terme municipal de Sant Cugat del Vallès. En la recerca han participat també tres patrulles i un helicòpter dels Mossos d'Esquadra, efectius de Protecció Civil, unitats de la Policia Local de Rubí, membres de les ADF de Sant Cugat i de la Federació d'ADF del Vallès Occidental, així com diversos voluntaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia